Vizija

Vizija

Graditi in obnavljati za kakovostno življenje.

Poslanstvo

Gradnja prometnic in bivanjskih objektov daje podlago življenju vsakega izmed nas. Želimo, da za nami ostajajo kakovostne gradnje in čisto okolje, ki ga bodo cenile naslednje generacije.

Združujemo izkušeno ekipo inženirjev in operativnih strokovnjakov, ki je kos največjim gradbenim izzivom. S svojim znanjem pomagamo naročnikom uresničiti načrte, ki nam prinašajo vedno nove izzive. Gradimo in obnavljamo za vas, za življenje.

Prevoznost in urejenost prometnic omogoča utrip vsakdana, zato nosimo veliko odgovornost, ko zanje skrbimo vso leto. Še posebej pozimi se brez nas ne začne skoraj noben dan.

Želimo postati ugledno gradbeno podjetje v regiji, ki ima tovrstno dolgoletno tradicijo. Z vizijo in jasnimi cilji želimo povrniti ugled gradbeništvu, kar najbolje odsevajo naši referenčni projekti.

Vrednote

Predanost gradnji in obnovi

Z znanjem in izkušnjami pomagamo uresničevati zamisli in ideje naših naročnikov. Pri tem jim svetujemo, kaj je zanje najboljše in tako skupaj ustvarjamo zadovoljstvo.

Sodobna gradnja

Pri svojem delu uporabljamo dolgoletne izkušnje, ki jih nenehno nadgrajujejo nove prakse in najsodobnejši materiali. Le tako lahko sledimo duhu časa in želja.

Odgovornost do okolja

Okolje ohranjamo, urejamo in pripravljamo za zanamce, ki se bodo učili od nas. Želimo jim dati dober zgled, ki odseva duh aktualnega časa in potreb.

Zadovoljstvo zaposlenih

Strokovno usposobljeni zaposleni, ki radi prihajajo na delo, so naš pomemben ključ do uspeha. Le z njimi lahko zagotovimo zadovoljstvo s končanimi projekti.


Družbena odgovornost

Redno vzdrževanje

 

Odgovornost do družbe se začne v podjetju in se gradi navzven. Tega se zavedamo z odgovornim odnosom do naših zaposlenih, poslovnih partnerjev, naročnikov in okolja. Vse to povezujemo in združujemo v našem vsakdanjem delu. Gradimo življenje za prihodnje generacije z uporabo do okolja prijaznih materialov in tehnologij.

 

Skrb za okolje

Redno vzdrževanje

 

Zavedamo se, da je treba okolje varovati, skrbeti zanj in ga čim manj obremenjevati. Zanamcem ga želimo zapustit vsaj tako lepega, kot smo ga prejeli od prejšnjih generacij. Vse gradbene odpadke lahko brezplačno predate v naših cestno-vzdrževalnih enotah. Te odpadke nato predelamo in ponovno uporabimo za gradnjo.

 

Skrb za skupnost

Redno vzdrževanje

 

Z vpeljavo naprednih tehnologij in trajnostnim odnosom do okolja gradimo objekte za življenje, ki višajo kakovost bivanja v okolju. Zavedamo se, da je od našega dela odvisen marsikateri družbeni in osebni trenutek posameznika, zato nosimo toliko večjo odgovornost pri delu.